/ Allmänt /

Best nine

2016 var ett ganska bra år, varken dåligt eller superbra. Ser på bilderna nedan som fått flest likes på min instagram att jag förra året var på en asbra fest trots att jag hade gips, var på Liseberg med bra människor, var på riksläger, spelade handboll och att jag firade minijul med mina fina vänner!!

 

2015 var ett väldigt bra år. Jag åkte till USA med Emilia & hängde där i 2 veckor, vann skadevicup, var på jul på Liseberg och gjorde massa annat kul som inte kom med på mina "best nine" på instagram.

 
/ Allmänt /

Minnen 2016 I Del 3

Jag & Molly hängde på The Weekend Festival i två dagar med andra härliga människor, bland annat Emilia & Amanda. Grymma dagar!!
 
Tog vaxholmsbåt in till stan med familjen för att äta lunch & kolla på allsång på skansen. Så mysig kväll där bland annat Veronika Maggio uppträde medan solnedgången gick ner.
 
Tog cykeln i ösregn en kilometer här i från för att se Miriam Bryant tillsammans med Molly & Fredrik.
 
Åkte till Liseberg med natur- & teknikprogrammet vilket var så kul. 
 
Var i Stockholm med ett skönt gäng för att kolla på Justin Biebers konsert. Vi passade även på att gå på Social Media gala där jag lyckades vinna en goodiebag, köpte Michaela Fornis bok som jag även fick singnerad samt träffade massa härliga bloggare.
 
/ Allmänt /

Förra helgen

Var & tittade på min syster som spelade innebandycup.
 
Familjen blev bjuden till våra vänner där vi åt jättegod mat & hade det trevligt.
 
Lunchade på spice n' rice efter några timmar på stan. Fick smaka lite sushi av Emilia som jag var där med och tyckte faktiskt det var riktigt gott. Nästa gång ska jag nog beställa sushi själv :D.